top of page

Thai massage Den Bosch

Thai massage in Den Bosch

Bij Chanok bent u van harte welkom als u gebruik wilt maken van een Thai massage in Den Bosch. Binnen onze salon bent u altijd verzekerd van een professionele massage. Wij werken dan ook alleen met vakkundige en gediplomeerde masseuses die de techniek van deze traditionele massages uitstekend beheersen. Daarbij richten we ons op het verhelpen en voorkomen van lichamelijke en psychische klachten, maar staan we ook voor u klaar als u graag gebruik wilt maken van een ontspannende

Thai massage in Den Bosch. Een massage is een weldaad voor het lichaam. Niet alleen voor de werking van onze spieren en gewrichten, maar zeker ook voor onze geestelijke balans. Spanningen en onrust in het lichaam kunnen namelijk ongemerkt voor blokkades in de energiebanen zorgen. Daardoor krijgt u op den duur met diverse vervelende klachten te maken. Hierbij kunt u denken aan spanningshoofdpijn, maar natuurlijk ook aan nek, schouder en rugklachten.

Met een Thai massage in Den Bosch kan dit effectief verholpen en voorkomen worden. Door gebruik te maken van diverse massagetechnieken worden de drukpunten in het lichaam geactiveerd. De energiebanen kunnen daardoor weer vrijuit stromen waardoor de bloedsomloop wordt verbeterd. Een Thai massage in Den Bosch heeft tevens een positief effect op het lymfesysteem welke zorgt voor een optimale drainage binnen het lichaam.

Professionele Thai massage omgeving Den Bosch

Bij Chanok Massage zijn we gespecialiseerd in het verstrekken van traditionele en professionele massages. Wij voeren dan ook geen erotische handelingen uit. Onze Thaise massage in Den Bosch wordt geheel afgestemd op uw lichamelijke of psychische klachten. Dat betekent dat elke behandeling uniek is en tegemoet komt aan uw hulpvraag. Daarbij kunnen we gebruik maken van diverse massagetechnieken zoals een traditionele massage of een olie massage.

 

Deze massages werken niet alleen weldadig bij het oplossen en voorkomen van diverse spier en gewrichtsklachten, maar hebben ook een ontspannende werking. Het lichaam komt tot rust waardoor spanningen op de juiste manier afgevoerd kunnen worden door het lichaam. Daarnaast ervaart u een perfecte lichamelijke en geestelijke balans. Binnen onze salon werken we op een vakkundige en schone wijze. Onze massages worden professioneel uitgevoerd door de daarvoor bevoegde masseuses.

Thai massage Den Bosch

Daarbij maakt het niet uit of u hinder van stress, spanningsklachten of andere lichamelijke of psychische ongemakken. Bij Chanok massage in Vught bent u van harte welkom. Een Thai massage van Chanok omgeving Den Bosch voorziet u van de rust en ontspanning die uw lichaam nodig heeft. Daarnaast stimuleert het de doorbloeding en wordt zowel de lichamelijke als geestelijke balans op een prettige wijze hersteld.

Kom langs bij onze massagepraktijk

bottom of page