top of page

Thaise massage Den Bosch

Thaise massage in Den Bosch

Voor een Thaise massage in Den Bosch staat Chanok Massage graag voor u klaar. Binnen onze salon verstrekken we professionele massages welke op traditionele wijze worden uitgevoerd. Uiteraard werken wij alleen met ervaren en gediplomeerde masseuses. Met een Thaise massage van Chanok Massage in Den Bosch kunnen lichamelijke en psychische klachten verholpen en voorkomen worden.

Hierbij kunt u denken aan stress en spanningen. Na de massage voelt u zich niet alleen vitaal en energiek, maar ervaart u ook een verbetering in zowel de lichamelijke als geestelijke balans. Voor een Thaise massage in Den Bosch bent u bij ons dan ook van harte welkom. Massages zijn een weldaad voor het lichaam en geest. De bloedsomloop wordt op de juiste manier gestimuleerd doordat er gebruik wordt gemaakt van de drukpunten in het lichaam.

Daardoor is een Thai massage in Den Bosch ook geschikt voor mensen die hinder ondervinden van chronische vermoeidheid of spier en gewrichtsklachten. De technieken die tijdens de massage worden gebruikt werken in op het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Dit kan nodig zijn omdat u spanningen in het lichaam ervaart. maar natuurlijk ook omdat u last heeft van nek of rugklachten.

Traditionele Thaise massage in Den Bosch

Als u graag gebruik wilt maken van een massage in Vught, dan bent u binnen onze salon altijd verzekerd van een professionele behandeling. Voor erotiek bent u bij ons aan het verkeerde adres. Onze massages voeren lichamelijke spanningen en stress af en hebben een positieve invloed op het lymfesysteem. Zo ervaart u niet alleen een verbetering van de lichamelijke balans, maar zit u geestelijk ook beter in uw vel.

 

Een Thaise massage in Den Bosch stimuleert de vitale lichaamsfuncties waardoor u zich minder vermoeid voelt. Blokkades in het lichaam worden aan de hand van diverse massagetechnieken weggenomen, waardoor de energiebanen weer vrij kunnen stromen. Maar, ook als u gebruik wilt maken van een Thai massage ter ontspanningen staan we voor u klaar. Daarbij heeft u de keuze uit diverse massagetechnieken zoals een Thaise olie massage waarbij het lichaam en de bijbehorende drukpunten met een zachte olie worden behandeld.

Thaise massage Den Bosch

Ook voor sportmassages en voetmassages bent u welkom in onze salon. Omdat een Thaise massage van Chanok in Den Bosch inwerkt op de energiebanen die zich in het lichaam bevinden, zijn deze behandelingen ook geschikt voor mensen die depressies of psychische klachten ervaren. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak voor een Thaise massage.

Kom langs bij onze massagepraktijk

bottom of page